Doneren

De kinderen kunnen uw steun goed gebruiken!

Voor € 5, € 10, € 15, of € 25 euro per maand draagt u bij aan een basis en de continuïteit van spelen en leren van de kinderen van Mambo.

Het geld gaat direct naar AllKidsShouldPlay en wordt volledig besteed aan vergoedingen voor de kinderen en trainers, spel- en leermateriaal voor de activiteiten, en infrastructuur in het dorp. Gijs heeft zijn inkomsten anders geregeld en draagt zelf € 10.000 per jaar bij aan de activiteiten.

Bijdragen aan een opleiding voor kinderen kan ook! Een opleiding aan een goede middelbare school kost € 600, ofwel € 50 per maand. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Het gehele bedrag wordt direct besteed aan de opleiding en verblijfkosten en een beetje aan reiskosten, omdat goede scholen vaak verder weg liggen. Zo kan de jongere zich volledig met de opleiding bezig houden. Thuis in het dorp zijn niet alleen de scholen maar ook de omstandigheden voor huiswerk maken minder goed.

Met een vaste bijdrage per maand kunnen wij samen met u jongeren verzekeren van een goede toekomst. Helpt u mee? Wij zijn door de belastingdienst erkend als ANBI, zodat uw giften aftrekbaar zijn van de belasting.

U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer: NL44 INGB 0009 0496 19 ten name van AllKidsShouldPlay
Voor uw gemak en onze zekerheid is het handig een periodieke overboeking te doen.

Je kunt ook gebruik maken van onderstaande QR code om een storting te doen. Scan de Qr_code. Klik vervolgens op de link om een storting te doen via je bank app.