Organisatie

In Mambo en omgeving:

De kinderen krijgen ondersteuning van verschillende volwassenen: coördinator Gijs de Wit, een leraar en een maatschappelijk ondernemer. In Mambo hebben de kinderen de organisatie steeds meer overgenomen en gaan de volwassenen meer en meer als coach en supervisor van de kinderen optreden. Zij hebben de sportvereniging Upendo na Amani opgezet. Upendo na Amani is Swahili en betekent Liefde en Vrede.

Vandaar uit vinden alle activiteiten plaats voor en met honderden jongeren en kinderen zoals het circus, fietsen en de Barabarani (straatspelen met jonge kinderen). De activiteiten hebben vaste trainers.

 In Nederland: 

AllKidsShouldPlay Nederland is een particuliere stichting en opereert zelfstandig en onafhankelijk. Ons doel is de activiteiten in Mambo en omgeving te ondersteunen met raad en daad en geld. Het geld komt van particuliere donaties en fondsen.

AllKidsShouldPlay werkt samen met de Tanzaniaanse sportvereniging Upendo na Amani. Deze vereniging wordt geleid door een aantal jongvolwassenen die vanaf het eerste uur deel uit maakten van het circus. Zij hebben inmiddels hun talenten  kunnen ontwikkelen. Zij worden bijgestaan door een aantal volwassenen uit Mambo en Mtae regio. De oudere circuskinderen in Mambo zijn heel nieuwe rolmodellen voor alle kinderen.