Welkom bij AllKidsShouldPlay!

Mambo Maonyesho Mazuri – Watoto Wote Wacheze
 Mambo

Mooie Voorstelling – Alle Kinderen Spelen

Kindercircus in Mambo Tanzania


In Mambo, een dorp in de Usambara mountains in het Noorden van Tanzania,  hebben kinderen en jongeren een circus waarmee zij voorstellingen geven. Met hun nieuw ontdekte talenten, organiseren en choreograferen zij hun eigen voorstellingen en zijn zij allerlei andere activiteiten gaan ondernemen, zoals sport en spel, muziek en dans. Zowel jongens als meisjes voetballen en fietsen, ze leren Engels en boekhouden. De oudere kinderen spelen met heel jonge kinderen, lezen hen voor en geven hen zo een betere start op de basisschool.

Perspectief op beter levenAl deze activiteiten bieden alternatieven voor kind huwelijken of voorkomen dat kinderen naar de grote stad vertrekken zonder enige bagage om daar veelal op straat te eindigen. Kinderen krijgen zelfvertrouwen en ontdekken hun talenten, raken gemotiveerd om terug naar school te gaan en sommigen zijn zelfs al een vervolgopleiding gestart. Zij worden begeleid door Gijs, een Nederlander met ervaring als sportcoach en als facilitator voor optredende bands. En door een aantal Tanzaniaanse volwassenen met ervaring in onderwijs en maatschappelijk werk. De kinderen nemen steeds meer verantwoordelijkheden op zich. De begeleiding wordt steeds meer ondersteunend.

Duurzame voortzettingVoor de duurzame voortzetting van de in 2013 gestarte kinderactiviteiten, is geld nodig. Daarom doen we een beroep op u als sponsor of donateur. Uiteraard houden wij u op de hoogte van wat er met uw geld gebeurt. Het gaat rechtstreeks naar Mambo en wordt volledig besteed aan de kinderactiviteiten. We zullen dat laten zien met foto’s, verhalen en een jaarrekening.